Thursday, July 4, 2013

Day 34

Happy ''Independence Day'' for you America!!!!!!! I can imagine how you spent this day with fireworks and picnics!!!!!! I never had the chance to experience this day and hope someday this wish to come true. On television we watched many movies which show the preparation you make from food to decoration, on the internet we also saw many recipes in Pinterest. Ok I'll stop talking by showing you corn dogs (the only American food I've cooked so far).  Corn dogs are fried dough with sausage filling, you may serve them with sauces such as ketchup/mustard (I would serve it with barbecue sauce that I love).
This picture is from We <3 it 
Σήμερα θα ήθελα να βρίσκομαι σε 2 μέρη, το ένα απο αυτά είναι η Αμερική!!!! Σήμερα είναι η μέρα Ανεξαρτησίας για εκείνους και μετά από τόσες ταινίες που έχω δει για το πως γιορτάζουν την μέρα αυτή θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί μαζί τους. Σήμερα θα έχουν πυροτεχνήματα, θα κάνουν πικ νικ, θα στολίσουν, έκαναν ήδη προετοιμασίες για το φαγητό.  Έχω δει αρκετές συνταγές που φτιάχνουν όμως θα σταματήσω διότι με έπιασε παραλήρημα και δεν θα σταματήσω να γκρινιάζω. Σήμερα θα έχετε ένα Αμερικάνικο πιάτο το corn dogs. Είναι λουκάνικο σε ζύμη τηγανισμένα , μπορείτε να τα σερβίρετε με διάφορες σάλτσες όπως τις κλασσικές σάλτσες/μουστάρδες (εγώ θα το σέρβιρα με σάλτσα μπάρμπεκιου που την έχω αδυναμία).
 

I apologize for this shaken photo.
Συγνώμη για την κουνημένη φωτογραφία αλλά δεν είχα καλύτερη.


The other place that I would love to be at the moment is Florence, Italy. Dan Brown is presenting his new book in there - Inferno . Today I bought the book translated in Greek language so tomorrow at the beach I'll read Inferno!!!  Are you interested in Dan Brown books? Have you read any of them or seen any movie?
Το δεύτερο μέρος που θα ήθελα να βρίσκομαι είναι η Φλωρεντία, Ιταλία. Ο Νταν Μπράουν σήμερα κάνει την παρουσίαση του έκτου βιβλίου του Inferno. Σήμερα αγόρασα το μεταφρασμένο στα Ελληνικά βιβλίο οπότε αύριο στην παραλία θα είμαι με το Inferno !!!!! Σας αρέσουν τα βιβλία του Dan Brown? Έχετε διαβάσει κάποιο βιβλίο του ή κάποια από τις ταινίες;

3 comments:

  1. Αα οι Αμερικάνοι είναι πρώτοι σε τέτοιες γιορτές! Corn dogs!! Είναι όντως πολύ διαδεδομένο snack-fast food,το βρίσκεις σίγουρα σε διάφορες γιορτές,πανηγύρια κ λούνα πάρκ! :)
    Όσο για την Φλωρεντία έχω ακούσει τα καλύτερα,λένε είναι πολύ όμορφη πόλη! Ωραίος αυτός ο συγγραφέας? Θα τον πρότεινες? Δεν έχω διαβάσει κανένα του βιβλίο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Από Αμερικάνικα φαγητά θα ήθελα να δοκιμάσω να μαγειρέψω αρκετά αλλά εκείνοι έχουν πολύ λιπαρά φαγητά και πολύ τηγάνισμα στην φριτέζα. Τα γλυκά τους επίσης είναι πολύ λιπαρά. Γι'αυτό είναι και πρώτοι ή δεύτεροι στην βαθμίδα της παχυσαρκίας.
      Η Φλωρεντία είναι από τους αγαπημένους μου προορισμούς άσχετο που την έχω επισκεφτεί μόνο 1 φορά (ήταν όμως αρκετή).
      Τον συγγραφέα τον προτείνω διότι δεν γράφει απλά μια ιστοριούλα θρίλλερ αλλά περιπλέκει αρκετά τις ιστορίες του έτσι ώστε να βάλει και τον αναγνώστη να σκεφτεί τι γίνετε μετά. Με έχει αφήσει άφωνη ειδικά στο έκτο του βιβλίο.
      Τα 4 βιβλία που έχουν πρωταγονιστή τον Ρόμπερτ Λάγκτον (Κώδικας ΝταΒίντσι, Ιλουμινάτι ή Άγγελοι και δαίμονες, Το χαμένο σύμβολο και Ινφέρνο) είναι πολύ ωραία . Τα 2 που έχει με πρωταγονίστριες γυναίκες δεν μου πολυάρεσαν (Ψηφιακό οχηρό και Αρτικός κύκλος) διότι έχουν να κάνουν με πολιτικά και το άλλο μόνο με επιστημονικά. Τα 4 πρώτα διαδραματίζονται σε 48 και έχει πληροφορίες τέχνης, επιστήμης και συμβόλων. Στα προτείνω ανεπιφύλακτα και σόρι για την πολυλογία μου :P

      Delete
  2. Χαχα σιγά την πολυλογία βρε! Εγώ σε ρώτησα άλλωστε!:) Οι θείοι μου που μένουν στην Αμερική είπαν ότι στην ουσία δεν έχουν δικιά τους καθ'αυτού κουζίνα όπως έχουμε εμείς παραδοσιακά φαγητά κτλ.. αλλά ότι είναι ένα μιξ από διαφόρες κουζίνες κ επιρροές από πολλές χώρες,και απ'ότι βλέπουμε τους αρέσουν συνήθως τα εύκολα και τα junk food! :P
    Aα άρα την έχεις επισκεφτεί την Ιταλία..ωραία!!
    Μόλις ευκαιρήσω θα ήθελα να δοκιμάσω να διαβάσω κάποιο από τα βιβλία του,να δω άμα με συναρπάσει κι εμένα! :)

    ReplyDelete

Thank you for sharing your thoughts with me.
Kisses, Julia.