Wednesday, March 4, 2015

Marks&Spencer



Πέρσι ανακάλυψα πως είχε ανοίξει το Marks&Spencer με φαγητά στην Αθήνα , πριν από λίγο καιρό βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη και είδα πως υπήρχε ένα υποκατάστημα οπότε δεν έχασα την ευκαιρία να κάνω κάποιες αγορές. Το κατάστημα έχει μπαχαρικά, σάλτσες, ροφήματα , δημητριακά κ.α. Ας δούμε τις αγορές που έκανα .

Έτοιμες σούπες, αυτές τις επέλεξαν 2 φίλοι μου. Κοτόσουπα και μανιταρόσουπα που είναι για 2 μερίδες το καθένα και το μόνο που χρειάζεται είναι να τις ζεσταίνετε . Κατά την άποψή μου καλύτερο είναι να φτιάχνουμε σπιτικές σούπες όμως καλό είναι να έχουμε για ώρα ανάγκης κάτι έτοιμο όταν δεν έχουμε χρόνο να μαγειρέψουμε .

Πράσινο τσάι ροδάκινο,χαμομήλι και τσάι βατόμουρο με ρόϊμπο . Δυνατές γεύσεις και δεν είναι πολύ γλυκά .
Μαρμελάδα φραγκοστάφυλλο με κομμάτια φραγκοστάφυλλου.
Σοκολατάκια γάλακτος για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου .
Καραμέλες βουτύρου.
Τσάι φράουλας και βατόμουρου.
Φυσικά δεν έλειπαν τα ζαχαρωτά που είναι έτοιμα να πέσουν στην ζεστή σοκολάτα για τις κρύες μέρες.
Το κουτί το αγάπησα , περιέχει μπισκότα βουτύρου που είναι άγλυκα και με το ζόρι συγκρατιέσαι να μην τα φας όλα . Στην φωτογραφία βλέπετε 4 όψεις του κουτιού που μόλις θα αδειάσει θα γίνει διακοσμητικό στοιχείο του δωματίου μου.

Εσείς έχετε κάνει αγορές φαγητού από τα Marks&Spencer?

Υ.Γ. = δεν έχουν κάποιο ηλεκτρονικό για όσους δεν έχουν το κατάστημα στις πόλεις τους , όσοι βρίσκεστε στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη σας προτείνω να ρίξετε μια βόλτα . 

1 comment:

  1. Όποτε περνάω απο εκεί σκέφτομαι να μπω να ενδώσω σε σοκολάτες και μπισκότα χαχαχ
    Αχ τι μου έκανες?!!! :)

    ReplyDelete

Thank you for sharing your thoughts with me.
Kisses, Julia.