Thursday, May 30, 2013

Prologue/Πρόλογος

Welcome at CookingWishes : 365 days projects. For 365 days you'll have 365 photo of food/dessert/beverages I make. The name ''Cooking Wishes'' is from the wish list that we all have, most of us write down recipe and food that we wish to cook or taste. My list is huge so you'll see few different things in this blog. 
Σας καλωσορίζω στο CookingWishes : 365 days projects. Ο σκοπός μου είναι για 365 μέρες να υπάρχουν 365 φωτογραφίες με φαγητά/γλυκά/ποτά που έχω φτιάξει. Το όνομα ''Μαγειρικές ευχές'' προέκυψε από τις wish list που φτιάχνουμε όλοι μας, οι περισσότεροι από εμάς καταγράφουν συνταγές σε τετράδια είτε ιδέες από φαγητά που θα θέλανε να μαγειρέψουν ή να δοκιμάσουν. Η λίστα μου είναι μεγάλη οπότε θα δείτε διαφορετικά φαγητά στο blog. 


Julie&Julia inspired me a lot. I love this movie and hope I could afford cook everyday different dishes just like Julie.
Η ταινία που με ενέπνευσε είναι η Julie & Julia. Μακάρι να είχα την  δυνατότητα να μαγειρεύω καθημερινά διαφορετικά πιάτα όπως η Julie . 

The most of my daytime is ''surfing'' online and ''searching'' cooking ideas and cooking recipe. I mostly cook dessert as they are my weakliness. In my country I cannot find easily ingrentients or tools for cooking so I cook simple food/dessert. 
Συχνά μπαίνω σε blog μαγειρικής αναζητώ νέες ιδέες και μου αρέσει να δοκιμάζω νέες συνταγές. Έχω μια αδυναμία στην ζαχαροπλαστική και σπανίως μαγειρεύω φαγητό. Στα γλυκά θέλω να πειραματίζομαι αλλά υπάρχει η δυσκολία στο να βρίσκω τα απαραίτητα υλικά για να τα φτιάξω είτε και κάποια εργαλεία. 


p.s.= my goal is to make fondant that will no break (the first time I made it wasn't as I expected) and I wish I will get used to cook meat.Hope that you'll enjoy it.

Υ.Σ.= στόχος μου με τα γλυκά είναι να καταφέρω να φτιάξω ζαχαρόπαστα που να μη σπάει (να η πρώτη φορά δεν ήταν όπως την περίμενα) και για τα φαγητά να εξοικειωθώ μαζί τους έτσι ώστε να αρχίσω να μαγειρεύω  (όσο και να μην αντέχω στην ιδέα ότι θα πιάσω κρέας).  Ελπίζω να σας αρέσει.

4 comments:

  1. Kαλή αρχή Τζούλια μου! Εύχομαι τα καλύτερα για σένα! Η αγάπη σου για τη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική θα σε ωθήσει να κάνεις πολύ ωραία πράγματα. Είμαι σίγουρος γι' αυτό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Χρήστο μου!!!

      Delete
  2. AΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΟΥ! ΕΝΑ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ! ΤΑ ΚΑΠ-ΚΕΙΚΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!!! Εύχομαι να σου πάνε και σένα πολύ καλά τα πράγματα. Να έχεις πολλές πωλήσεις των βιβλίων σου και αναγνωρισιμότητα. Περισσότερο εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρό σου και να ερμηνευτούν τα τραγούδια σου.
      Όσο για τα γλυκά θα δοκιμάσεις και άλλα!!!
      Φιλιά πολλά και πάλι σ'ευχαριστώ πολύ για την στήριξη, ήσουν και εσύ ένας από τους βασικούς ανθρώπους που με έπεισαν να φτιάξω το blog μαγειρικής.

      Delete

Thank you for sharing your thoughts with me.
Kisses, Julia.