Τις μέρες που μας έρχονται θα δείτε ποικιλία φαγητών που μαγείρεψα για το πάρτυ των γενεθλίων μου τον περασμένο Νοέμβριο. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, δεν ήθελα να φτιάξω τα κλασσικά που σερβίρονται στα μπουφέ, κάτι νόστιμο, εύκολο και γρήγορο στην παρασκευή του. Η συμβουλή μου για όσους θέλουν να μαγειρέψουν για κάποιο πάρτυ, κάποιο γεγονός ή κάποια γιορτή πρώτα φτιάξτε την λίστα φαγητών που θα φτιάξετε, μετά τα υλικά και τέλος ψωνίστε τα 2-3 μέρες πριν ξεκινήσει το μαγείρεμα. Ξεκινήστε το μαγείρεμα 1 μέρα πριν, μην αφήσετε τίποτα ή αφήστε κάτι γρήγορο να το φτιάξετε την ίδια μέρα. Είχα άσχημη εμπειρία διότι δεν οργανώθηκα πολύ σωστά έτσι οι καλεσμένοι με βρήκαν να τρέχω στην κουζίνα. Ποτέ ξανά . Την επόμενη φορά θα οργανωθώ καλύτερα.
My idea was cook dishes from different countries, so I printed the flags of each country (few of them were incorrect in few dishes), printed a menu with food/dessert/beverages we had.
Η ιδέα μου ήταν να μαγειρέψω πιάτα από διάφορες χώρες, εκτύπωσα τις σημαίες από κάθε χώρα (έκανα κάποια λάθη στις χώρες δημιουργίας των φαγητών), εκτύπωσα το μενού με τα φαγητά/επιδόρπια/ποτά που θα είχαμε εκείνη την μέρα.
Ένα πιάτο που έφτιαξα για το πάρτυ έχει δημοσιευτεί ήδη στο μπλογκ, τα corn dogs που έχουν την Αμερικάνικη σημαία πάνω τους.
Second dish was Greek cheese, feta with olive oil and oregano . You may serve it with bread.
Το δεύτερο πιάτο είναι Ελληνικό τυρί, η φέτα με ελαιόλαδο και ρίγανη, Μπορείτε να το σερβιρετε με ψωμί ή παξιμάδι που φτιάχνουμε τα ντάκος.
No comments:
Post a Comment
Thank you for sharing your thoughts with me.
Kisses, Julia.